Vychutnejte si požitek kávového pohlazení

Vychutnejte si požitek kávového pohlazení z výtečné Frolíkovy zrnkové kávy Diplomat nebo Prezident. U obou káv se jedná o 100% Arabiku, jejíž zrna jsou velice pečlivě pražena na střední úroveň pražení, aby byla zajištěna kvalita a ojedinělá chuť kávy. Můžete dochutit cukrem z kokosových květů ...

V kávě Prezident jsou použity výhradně kávová zrna z Afriky, proto je tento výrobek označován jako "Africké zlato". Chuť této kávy ocení především opravdoví znalci káv. Také káva Diplomat patří mezi špičky našich káv – je zde použita káva ze tří kontinentů: Střední Ameriky, Jižní Ameriky a Asie.
Ale varuji : po vypití této kvalitní kávy se už nebudete chtít vrátit k méně kvalitním kávám!
Na obrázku je vyfocena káva s mléčnou pěnou posypaná troškou cukru z kokosových květů tak, jak si ji připravuje moje dcera pomocí presovače.
Na fotu najdete i vynikající cukr z kokosových květů, který má nízký glykemický index (GI 35), chutná po karamelu a obsahuje řadu minerálů.

V nabídce máme i mleté kávy v krásné dárkové dóze a to Frolíkova extra káva, Frolíkova káva Diplomat, Frolíkova káva Prezident a Frolíkova vánoční káva.

frolikova-kava