KHADI - certifikované rostlinné barvy na vlasy

Barvíte si vlasy? A znáte 100% rostlinné certifikované barvy Khadi? Sama jsem je objevila před 4 roky a od té doby si s nimi barvím vlasy dodnes ...

Při používání těchto barev se můžete těšit z krásných odstínů a z péče, kterou tyto barvy vlasům poskytují. Ingredience v těchto barvách dodají vlasům lesk i objem a zároveň vlasy posilují a prospívají i pokožce hlavy. A navíc - můžete s nimi barvit i šedivé vlasy - tak jako já (viz přiložené foto).

Dokud jsem si barvila vlasy chemickými barvami, měla jsem problémy zejména se svěděním vlasové pokožky a mé vlasy byly vysušené, krepatily se mi a lámaly. Dnes tyto problémy nemám a jsem moc ráda, že již nezatěžuji pokožku hlavy a vlasy chemickými látkami. Navíc se o vlasy více starám - občas používám i různé olejové vlasové zábaly (značky Khadi, ale i jiné kvalitní oleje), které mé vlasy vyživují.

Samozřejmě každá z nás má jinou kvalitu vlasů a tak je třeba barvy Khadi odzkoušet, abyste pak dosáhly takového odstínu, jaký si přejete. Barvy Khadi můžete navzájem kombinovat. Směsný poměr je závislý na Vámi preferovaném barevném odstínu, na struktuře Vašich vlasů a na jejich aktuální barvě. A některé mé zákaznice nejen že kombinují různé odstíny barev, ale umí dosáhnout úžasných barevných odstínů i tím, že míchají barvy např. se šťávou z červené řepy, červeným vínem, černým čajem atd. Při barvení je třeba postupovat podle přiloženého návodu, zejména dodržet teplotu vody, která je důležitá pro dosažení optimálního výsledku barvení.

A pokud i Vy zatoužíte po takových barvách, kdy se při barvení neabsorbují do organizmu žádné syntetické látky, pro Vás mám v nabídce rostlinné barvy Khadi všech odstínů.

KHADI - certifikované rostlinné barvy na vlasy