Na sluníčko bez chemie

VYZKOUŠEJTE NA OPALOVÁNÍ PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY BEZ CHEMIE ! Před námi jsou horké dny a mnozí z nás se chystají na sluníčko, které nám po dlouhé zimě moc chybí ...

Před sluníčkem a pigmentovými skvrnami ochrání vaši pleť výborný BIO AVELÁNOVÝ OLEJ s přirozeným ochranným faktorem 8, který navíc pokožku zpevňuje a vypíná.

Pokud potřebujete vyšší ochranu před sluníčkem, tak sáhněte po BIO OLEJI Z MALINOVÝCH SEMEN, který má SPF 30 - 50. Ten spolehlivě ochrání i ty z vás, kteří mají alergické reakce na sluníčku - minulý rok mi to v tomto duchu potvrdily i mé zákaznice. Je vhodný i pro děti. Navíc olej z malinových semen je vynikající i jako zábal na vlasy - vlasy se budou krásně lesknout a zářit a olej navíc bude čistit pokožku hlavy.

Po opalování doporučuji tělová mléka zn. SPORTIQUE vyobrazená na obrázku, která pokožku úžasně hydratují, zklidní a pěstují. Po opalování oceníte zejména TĚLOVÉ MLÉKO OKURKA, které příjemně zchladí a osvěží. TĚLOVÉ MLÉKO LEVANDULE pokožku zklidní, TĚLOVÉ MLÉKO DIVOKÁ RŮŽE a TĚLOVÉ MLÉKO MANGO pokožku krásně provoní, TĚLOVÉ MLÉKO JASMÍN ji dodá tajemnou vůni jasmínu. Konzistence tělových mlék je velice příjemná, pokožka ji krásně vstřebá a zkrásní na pohled.

Přírodní opalovací oleje a mléka