S Pohodou do pohody

Máte splín, jste ve stresu, či se cítíte unavena a vyčerpána? Zkuste se dát s Pohodou (bylinnými kapslemi Serafin) do pohody. Tyto kapsle patří mezi top výrobky této firmy a mí zákaznici si je velmi oblíbili ...

Paní Benediktová z firmy Serafin, autorka této originální receptury, v těchto kapslích spojila úžasnou sílu léčivých bylin, vitamínů a minerálů. Kapsle obsahují extrakt z kudzu, hořčík a vitamíny B6, B3, B1. Proč je v kapslích extrakt z kudzu a ne mletá usušená bylina? To je proto, že extrakt je tělem podstatně lépe vstřebáván a tedy i účinnější.

Úžasná síla kořene kudzu je v tom, že podporuje přirozenou funkci psychiky, podporuje produkci hormonů serotoninu, dopaminu a melatoninu v mozku. A hormon serotonin je jak známo hormon dobré nálady. A dobrou náladu určitě všichni potřebujeme, zvlášť v zimním období, kdy nám chybí sluníčko. Jednoduše řečeno, můžete tak dodávat tyto hormony přírodní cestou.

V kapslích je přidán hořčík, který je jedním z nejdůležitějších a nepostradatelných minerálů pro naše tělo - přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a napomáhá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti.

Dále jsou v kapslích přidané vitamíny řady B.

  • Vitamín B6 - přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, tvorbě červených krvinek, snížení únavy a vyčerpání, regulaci hormonální aktivity.
  • Vitamín B3 - přispívá k normální činnosti nervové soustavy, psychiky
  • Vitamín B1 - přispívá k normální psychické činnosti a činnosti srdce


Kapsle Serafin jsou celulózové, tady rostlinného původu. Jsou vhodné i pro vegany a vegetariány. A jestli chcete ještě zvýšit účinek těchto kapslí, pak přidejte k Pohodě kapsle Hořčík + B6 od stejné firmy.

A ke kapslím pohoda bych Vám doporučila ještě přidat pohyb na čerstvém vzduchu - rychlou chůzi alespoň 20 - 30 minut denně. Skvěle to pročistí hlavu. A když přidáte ještě pozitivní myšlení, bude to super.


Serafin bylinné kapsle pohoda