Luxusní řada přírodní kosmetiky Urtekram

Nechejte se hýčkat bio kosmetikou Morning Haze značky Urtekram a dopřejte si ve Vašich koupelnách trochu luxusu - navíc za dobrou cenu ...

Klíčem k blahodárnému účinku této řady je unikátní kombinace kyseliny hyaluronové, vitamínů C, E a extraktů z moruše, černého bezu a brusinek. Tento základ je doplněn dalšími výživnými látkami tak, aby poskytly perfektní péči ať již o Vaše vlasy nebo tělo. 

Díky obsaženému extraktu z moruší, brusinek a černého bezu má tato řada okouzlující jemnou ovocnou vůní, která Vás mile překvapí.

Tyto výrobky mají certifikát kontrolované bio kosmetiky ECOCERT, což znamená, že splňují náročná kritéria kvality. Produkty nejsou v žádné fázi testovány na zvířatech a jsou dostupné i pro vegany.

Všechny produkty jsou vyráběny bez parabenů nebo jiných konzervačních látek, bez chemických složek nebo derivátů ropy a se zcela přírodní parfemací.

V rámci této řady je několik výrobků, z nichž bych Vám některé ráda představila:

  • Deodorant krémový Morning Haze - roll on krémový deodorant s příjemnou jemnou vůní eliminuje nežádoucí pach ve Vašem podpaží a po použití pokožku zregeneruje a zanechá ji suchou a hydratovanou.
  • Tělové mléko Morning Haze - luxusní tělové mléko Vaši pokožku důkladně vyživí, posílí a zanechá ji hydratovanou a krásně sametově hebkou na dotek.
  • Sprchový gel Morning Haze - exkluzivní sprchový gel podpoří regeneraci a hydrataci Vaší pokožky již ve Vaší koupelně a úžasně ji provoní.
  • Šampon Morníng Haze - perfektní účinek šamponu díky obsaženým výživným látkám v kombinaci s kyselinou hyaluronovou se projeví na Vašich vlasech – budou svěží, regenerované, lesklé a hydratované
  • Kondicioner Morning Haze - podpoří sílu šamponu této značky a zintenzivní se regenerace a výživa a blahodárný účinek jak na pokožku, tak i na vlasy. Vlasy se budou snáze rozčesávat, budou lesklé a zdravější.
  • Kondicioner sprej Morning Haze - je bezoplachový, lze jej použít na mokré i na suché vlasy kdykoliv během dne.


Urtekram - kosmetická péče Morning Haze