Eco Clean - čistší už to být nemůže

Pro ty, kteří touží po ekologické domácnosti, je tu nová značka Eco Clean. Je to značka nových inovativních čistících prostředků z Dánska pyšnící se světově uznávanou certifikací ECOCERT, kterou získali ihned po uvedení svých výrobků na trh...

Tato značka má pouze jeden prvořadý cíl: být vedoucím v oblasti vývoje účinných, přírodních a udržitelných čistících prostředků - ve prospěch spotřebitelů, životního prostředí a celkově světa, ve kterém všichni žijeme.
Ke své značce spoluzakladatelka Eco Clean podotýká: Tato značka vznikla v návaznosti na naše osobní zkušenosti a frustrace v pozici spotřebitelů a rodičů, kteří se snaží orientovat v dnešní chemické džungli a chránit své děti v maximální možné míře proti škodlivému působení rizikových substancí v našich každodenních životech.

Značku Eco Clean z tradičně ekologicky zaměřené Skandinávie charakterizuje:

* respekt k naší planetě
* přírodní a bio ingredience
* 100% biologicky rozložitelné ingredience
* 100% recyklované plastové obaly
* netestování na zvířatech

Přípravky jsou - ČISTÉ, ÚČINNÉ, ZELENÉ - bez syntentických vůní, barviv, enzymů, konzervantů, bez ropných derivátů.

Já jsem ráda, že v rámci této značky mohu nabídnout velmi účinné prací prostředky, čistící prostředky např. na skla, zrcadla, kachličky, podlahy, sporáky atd a prostředky na mytí nádobí.

Už první ohlasy jsou velice příznivé. Zákazníci si pochvalují účinnost, příjemnou práci s čistícími prostředky a v neposlední řadě oceňují i cenovou dostupnost.
Hezké bylo, když mi jedna zákaznice řekla, že manžel od její kamarádky prohlásil, že nikdy tak rád neuklízel koupelnu jako s přípravkem Eco Clean (konkrétně s přípravkem Intenzivní čistící prostředek a odstraňovač vodního kamene - Grapefruit).

Věřím, že tyto nové přípravky si brzy získají Vaši pozornost.

Eco Clean - ekologické čistící prostředky