Ekologické bambusové hrnky

Odpadních plastů stále přibývá. Je ho spousta v moři i hromady na souši. Je na čase se chovat alespoň trochu ekologičtěji ...

Záleží přece na přístupu každého z nás. A naštěstí přibývá lidí, kteří si to uvědomují. Lidí, kteří již dále nechtějí kupovat třeba kávu do plastových kelímků. Říkají, že není problém přibrat do batůžku či dát do auta lehoučký bambusový hrnek s víčkem a kávu si pak do něj nechat připravit.

Bamboo hrnek je vyroben z rychle rostoucích bambusových vláken. Silikonové víčko i objímka je z kaučuku bez obsahu BPA a neobsahuje ftaláty. Je bezpečný pro potraviny. Až takový hrnek doslouží, je rozložitelný v přírodě.

Takový hrnek je lehoučký, hygienický, nepřijímající žádné pachy, ekologický. Je příjemný na pití. Je jen třeba větší opatrnosti při pití horkého nápoje. Nápoj v něm totiž chladne pomaleji.

A firma PUKKA z Anglie je dodává v krásném designu, takže mohou sloužit i jako krásný dárek – stačí si jen vybrat.

Předlohou motivu designu jednotlivých typů bambusových hrnků je vždy odpovídající typ ájurvédského čaje této oblíbené značky PUKKA. V současnosti jsou v nabídce 4 druhy takových hrnků:

NOVINKY:

a dále nově oblíbené již známe a velice žádané:

O posledních dvou eco bambusových hrnkách jsme psaly v článku zde. Ty z vás, kteří se těšili že bude znovu k mání velmi oblíbený Eco bambusový hrnek Turmeric zklamu - nebyl znovu dovezen.

Pokud bamboo hrnek dáváte jako dárek a přidáte k tomu odpovídající čaj, určitě tím dárkem potěšíte.

PUKKA bambusové hrnky