Trápí Vás chloupky v obličeji nebo jinde na těle?

Nemusí. Je tu pro Vás možnost řešení - nový přípravek Inhibitor firmy Serafin vyrobený podle receptury Prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc ...

Tento bylinný extrakt obsahuje např. yzop, rozrazil, dvojzubec, heřmánek, sedmikrásku, vrbu, diviznu, levanduli, růži a je určen pouze k zevnímu užití.

Můžete jej využít :

  • proti nadměrnému růstu chloupků
  • nebo jako podporu depilace

Budete-li tento přípravek chtít použít proti nadměrnému růstu chloupků, potom při použití přípravek opatrně rozprašte krátkými stisky rozprašovače na vybrané partie těla s chloupky - zejména na obličej, krk, hruď, nohy. Při rozprašování přípravku na partie obličeje si chraňte rukou oči, nos i ústa. Rozprášený bylinný přípravek následně čistou rukou jemně vetřete do pokožky a nechejte uschnout, přípravek nesmývejte.

Takto přípravek aplikujte jednou denně po dobu nejméně 3 měsíců. Nejdříve, tak po 4 - 5 týdnech, bude docházet k zesvětlení a ke zjemnění chloupků. Teprve po třech měsících začnou chloupky postupně mizet. To z toho důvodu, že vlasové stvoly chloupků a folikuly neboli "vlasové cibulky" začnou postupně degenerovat. Podle stavu chloupků potom můžete extrakt používat dále 1 - 2 x týdně pro udržení dosavadního stavu ochlupení.

Výrazné chloupky na obličeji doporučuji před každou aplikací Inhibitoru pinzetou odstranit, čímž podpoříte očekávaný výsledek.

Použijete-li Inhibitor jako podporu při depilaci, potom postupujte takto:

Inhibitor rozprašte na zvolenou partii těla zhruba 14 dní před plánovanou depilací. Tímto krokem totiž podpoříte snížení bolestivosti depilace a také vyšší účinnost depilace. Po provedení depilace okamžitě aplikujte na depilované partie těla bylinný Inhibitor. Tímto krokem se dostane přípravek otevřenými póry až ke kořínkům a zvýší se účinnost depilace. Po depilaci přípravek neomývejte a aplikujte přípravek každé 2 hodiny ještě nejméně 2 - 3 x.

Nezapomínejte na to, že nadměrný růst chloupků může být někdy způsoben hormonální dysbalancí nebo nedostatečnou funkcí ledvin a nadledvinek. Potom je vhodné pití bylinného čaje Ledviny, případně užívání kapslí Femina happy.

A na závěr bych chtěla ještě upozornit, že ve slibně se rozvíjející spolupráci firmy Serafin s paní Struneckou vznikl ještě jeden super bylinný přípravek, který naopak podporuje růst vlasů: Vlasy S - více se o něm dočtete zde.


Inhibitor - proti nadměrnému růstu chloupků