Padají Vám vlasy?

Trápí Vás nadměrné vypadávání vlasů? Nejste spokojeni s kvalitou vlasů? Nezoufejte, máme pro Vás řešení! ...

Díky spolupráci Prof. RNDr. Anny Strunecké DrSc. a firmě Serafin je tu pro Vás nový přípravek VLASY S s rozprašovačem proti nadměrnému vypadávání vlasů. Tento bylinný přípravek podle receptury paní Strunecké se vyznačuje těmito účinky:

 
  • podporuje a urychluje růst vlasů
  • odstraňuje tvorbu lupů je-li tvorba lupů v mírnějším stádiu
  • snižuje nadměrné maštění vlasů
  • posiluje a zpevňuje vlas a zlepšuje kvalitu vlasů
  • podporuje zarůstání vypadaných míst
  • extrakt stimuluje i růst řas a obočí, což je příjemné zjištění, a také stimuluje vlasový porost na jiných částech těla

S tímto přípravkem je vhodné současně užívat vnitřně tuto bylinnou kůru firmy Serafin:

díky které žádoucí účinky bylinného extraktu VLASY S ještě výrazně podpoříte.

Aplikace přípravku VLASY S se provádí díky rozprašovači velmi jednoduše. Krátkými stisky rozprašovače nanesete přípravek na vlasy a jemně vetřete až ke kořínkům tak, aby byly vlasy navlhčeny. Následně necháte zaschnout, nevymýváte. Důležitou podmínkou je tento přípravek nanášet denně po dobu minimálně 3 měsíců. V případě velkého poškození se doba aplikace prodlužuje až na 6 měsíců.

Po aplikaci přípravku dochází k velmi výraznému růstu nových vlasů a vytěsňování starých. Zaznamenáte vypadávání starých vlasů a rychlý nástup hustého podrostu. Tento stav je nezpochybnitelným ukazatelem vysoké účinnosti tohoto přípravku. Je příjemné, že příznivé účinky tohoto extraktu jsou dlouhodobé. Přetrvávají po 3 – 6 měsíční kůře po dobu 3 - 5 let, to znamená po dobu jednoho růstového cyklu vlasů.

Bylinný extrakt VLASY S lze použít i preventivně nebo po něm sáhněte ihned, jakmile vlasy začnou ve zvýšené míře více padat.

V případě řešení holých míst na hlavě v místech, kde je hlava bez vlasů třeba několik let, nelze očekávat husté a silné vlasy. Po aplikaci bylinného extraktu VLASY S se objeví nárůst jemného vlasového chmýří s ojedinělými silnými vlasy.

Po provedené kůře bych dále vlasy ošetřovala kvalitními olejovými zábaly – více se dočte zde.

A samozřejmě důležité jsou v péči o vlasy i kartáče – česáním kartáčem se zakulacenými ostny si provádíte masáž vlasové pokožky a stimulujete vlasové cibulky. Více se kvalitních kartáčích dočtete zde.

Nadměrné padání vlasů