Dárek, který pohladí

Krásné vlasy mladičké modelky na přiložené fotce po pročesání kartáčem s kančími štětinami ještě více zkrásněly a jsou lesklejší ...

Vyobrazený vlasový kartáč je s láskou a ručně vyráběný rodinnou německou firmou Förster´s, která buduje svou značku na trhu již od roku 1863 a je zárukou kvality.

Kartáče s kančími štětinami poskytují vlasům komfortnější péči než je tomu u jiných hřebenů či kartáčů - opečovávají každičký vlas. Předně vlasy nevytrhávají a krásně postupně a důkladně je rozčesávají. To platí i u zacuchaných vlasů, což je velmi důležité. Na kartáči ulpí jen vlasy již vypadnuté. Další výhodou je, že při česání vlasy neelektrizují a po pročesání jsou hladší.

Vlasy při česání zkuste česat nejlépe v předklonu. Kartáčování vlasů je tak intenzivnější. Při kartáčování kančími štětinami masírujete vlasovou pokožku a stimulujete vlasové cibulky a vypadávání vlasů se tím bude minimalizovat. Zároveň štětiny kartáče rovnoměrně rozprostírají kožní maz po celé délce každého jednotlivého vlasu, takže vlasy vypadají upraveněji a působí leskleji. Navíc se tím oddaluje mastný vzhled vlasů. Současně kartáčováním vlasů odstraňujete nečistoty z vlasů i pokožky.

Při výběru kartáče s kančími štětinami je důležitá jeho velikost. Vyrábějí se v těchto velikostech:

  • oválný (vhodný na běžné pročesání a příjemný do kabelky),
  • malý (vhodný zejména pro malé slečny),
  • velký (pro intenzivnější péči všech vlasů,zejména pro husté a dlouhé vlasy),
  • kulatý (vhodný zejména při úpravě účesu fénem).

 

Výběr dřeva u vlasového kartáče umocní jeho krásný vzhled. Určitě se Vám budou líbit kartáče z certifikovaného FSC bukového dřeva, tmavé hruškové dřevo ještě více podtrhne krásu kartáče a nádherné olivové dřevo s přirozeným žíháním mu dodá doslova luxusní nádech.
Rukojeť kartáčů krásně sedí v dlani a v případě olivového dřeva je charakteristické výrazné 3D zpracování rukojeti. 

Firma Förster´s nezapomíná ani na naše nejmenší: miminka či malé děti. Pro ně připravila vlasový kartáček z FSC certifikovaného bukového dřeva s kozími štětinami, který si Vaše děťátko zamiluje. Kartáček češe tak, že děťátko to pociťuje doslova jako příjemné hlazení.

Důležitá je i ta skutečnost, že Förster´s produkty vlasové péče vznikají v harmonii s přírodou. FSC certifikované dřevo garantuje udržitelné lesní hospodářství, při kterém jsou pokácené lesní plochy následně opětovně osázeny, takže to není na úkor životního prostředí. Taktéž používání hruškového dřeva z lokálních zdrojů a olivového dřeva je voleno tak, aby vše bylo v souladu s přírodou.

Prohlédněte si širokou nabídku těchto špičkových vlasových kartáčů, které zahrnují i kartáče s dřevěnými ostny špičatými či zakulacenými.

A jak můžete dále podpořit kvalitu svých vlasů? Přečtěte si související články:


Förster´s vlasové kartáče s kančími štětinami