Nové kolekce ovocných čajů

Ochutnejte prvotřídní ovocné čaje Basilur - přenesou Vás do exotiky ...

Máte rádi kvalitní ovocný čaj? Ano? Potom šáhněte po značce Basilur! Myslím, že budete nadšeni a hrozí, že se do těchto voňavých čajů zamilujete. Čaje této značky jsou prvotřídní kvality a navíc je najdete v dárkovém balení s okouzlujícím designem. Čaje Basilur jsou čaje ze Srí Lanky. Ačkoliv je Srí Lanka jeden ze 4 největších producentů čaje, spolehněte se, že se tam rozhodně dává přednost kvalitě čaje před jeho kvantitou. V nabídce čajů značky Basilur jsou zejména černé a zelené čaje a až v poslední době byly rozšiřeny i o kvalitní ovocné čaje, které se dříve v nabídce značky Basilur objevovaly minimálně.

Ovocné čaje Basilur obsahují prvotřídní ingredience. Některé z nich jsou pěstovány přímo na Srí Lance jako např. ananas, některé jsou dováženy z těch nejlepší oblastí světa (např. brusinky z Kanady), aby byla zaručena špičková kvalita. Obsahují např. ananas, kokos, skořici, pomerančovou kůru, pomerančový květ, malinu, jahodu, ostružinu a mnoho dalších ingrediencí.

Když jsme otevřeli jeden ze sypaných ovocných čajů, překvapila nás úžasná vůně čerstvých ingrediencí. Proto máme jeden takový čaj otevřený i v krámku, aby se zákazníci mohli sami přesvědčit o kvalitě těchto čajů a nekupovali "zajíce v pytli".

Basilur čaje máme sypané nebo porcované a ty porcované jsou v malých baleních i v krásných dárkových kolekcích.

Z nejčerstvějších novinek ovocných čajů máme v nabíce Tulsi krámku i na e-shopu:

Jinak si můžete prohlédnout nabídku černých čajů či zelených čajů této značky, kde v rámci přicházejících svátků doporučujeme:


Basilur - kolekce ovocných čajů