Frolíkova vánoční káva

Vánoce se kvapem blíží....Ani jsme se nenadáli a už jsou téměř za dveřmi. A s tím přicházejí otázky - čím obdarovat své nejbližší? ...

Dobrou volbou může být třeba i káva - vánoční káva od Frolíka. Frolikova káva, ta už si delší dobu a velmi úspěšně buduje svou značku, protože patří mezi naše nejlepší kávy. Právem ji přibývá příznivců, kteří oceňují kvalitu a plnou chuť kávy. Nejsem závislá na kávě - piji tak jeden maximálně dva šálky kávy denně. Ale když už si sednu k šálku kávy, tak si ji chci vychutnat, chci kvalitu a ne kyselou kávu, která mi rozdráždí žaludek.

Každý rok má Frolikova extra káva vánoční jinou chuť - je připravována vždy speciálně pro vánoční trh a proto je každý rok jedinečná, neopakovatelná. Je vyrobena z té nejlepší arabiky, z nejlepších sklizní v daném roce. Tento rok se jedná o směsi výběrových káv ze Střední a Jižní Ameriky. Letošní vánoční káva je plné chuti jemně do hořka s nádechem oříšků.

Nově pro letošní rok přibyla vedle Frolikovy extra vánoční kávy mleté balené v krásné vánočně dekorované plechové dóze také Frolikova extra vánoční káva zrnková. Tu ocení ti, kteří preferují přípravu kávy z právě pomletých zrn, protože vůně a požitek z kávy je ještě intenzivnější. Škoda jen, že tato zrnková káva je bez vánočního dekoru.

Pokud sladíte, doporučuji použít k oslazení kokosový cukr, který je typický svou jemnou karamelovou chutí a je jedním z nejpříznivějších sladidel - má nízký glykemický index.

V krámku i na e-shopu mám pro Vás mimo vánočních káv připravené i další druhy oblíbených káv od Frolíka:


Výborná Frolíkova vánoční káva