Přírodní kosmetika pro muže

O přírodní kosmetice pro muže se tak často nepíše. Proto je třeba to trošku napravit ...

Určitě mi dáte milé dámy za pravdu, že i muži ocení dobrou kosmetiku. Kosmetiku, která zohledňuje specifické potřeby mužské kůže. Dnes mohu nabídnout přípravky z firmy SPORTIQUE, a to:

BALZÁM PO HOLENÍ - přírodní přípravek po holení, který ocení zejména muži s citlivou pokožkou. Balzám totiž odstraňuje nepříjemné pocity po holení tváře díky kombinaci čistě přírodních a velmi účinně zklidňujících látek z mořských řas, aloe, kostivalu, heřmánku a měsíčku. Balzám je velmi jemné konzistence, skvěle se vstřebává a pleť výborně regeneruje, hydratuje a zklidňuje. Po aplikaci se na kůži vytvoří osvěžující chladivý film a kůže je na dotek jemná a nemastná.

DEO SPREJ UNISEX - šetrným způsobem a přirozenou cestou eliminuje tělesný pach a mírní pocení. Vzhledem k obsaženým účinným látkám také pokožku podpaží chrání před podrážděním a navíc o ni pečuje. Deo sprej se snadno nanáší, nezanechává stopy na kůži a ani na oblečení. Jeho velmi příjemná jemně kořeněná vůně podpoří sebevědomí a dobrý pocit každého muže.

BODY SOAP UNISEX - jemné tělové mýdlo s příjemnou kořeněnou vůní je určeno pro každodenní péči a hygienu celého těla i na mytí vlasů. Díky obsahu výtažku z mořských řas a aloe je pokožka při mytí krásně hydratována, vyživována a zklidněna. Protože mýdlo neobsahuje žádné dráždivé detergenty, jako např. Laurethsulfát sodný (SLES), pleť nevysušuje, ale zanechává ji svěží, čistou a vláčnou.

Přírodní kosmetika pro muže