Vonné tyčinky bez chemie

Používáte vonné tyčinky? Zvláště v zimním období je pro ně ten pravý čas. Tyto tradiční vonné tyčinky se vyrábějí ručně na základě prastaré tradice výroby posvátných tyčinek ...

K jejich výrobě se používají vonné pryskyřice, prášek z vonných dřev, různé byliny, exotické koření, esenciální olejíčky a v neposlední řadě med. Z těchto ingrediencí se vytvoří tzv. medová masala, která se roluje ručně na bambusové tyčinky.

Když si vybíráte vonné tyčinky, tak je velmi důležité sáhnout po takových vonných tyčinkách, u kterých je garantováno, že jsou bez benzenu, toluenu, xylenu a petrochemikálií. Tuto podmínku splňuje řada ručně vyráběných tyčinek z Indie s názvem Golden Lotus, kterou nabízíme.

Tyto vonné tyčinky krásně vyčistí a provoní vzduch a krásně jej osvěží. Když zapálíte takovou tyčinku, můžete začít relaxovat nebo jen tak se nechat unášet jejich opojnou vůní a užít si je pro radost, pohodu, vnitřní klid a mír. Vždyť zvlášť v dnešní náročné době, je zapotřebí občas vypnout a zpříjemnit si chvíle odpočinku.

Docela mne překvapilo, jak rychle si mí zákazníci tuto řadu vonných tyčinek oblíbili.

Jednak jsou spokojeni s tím, že tyčinky po zapálení malým plamínkem a jeho následného sfouknutí znatelně déle (60 - 70 minut) doutnají než tyčinky, které dosud používali. A proto někdy i tyčinku v půlce zhasnou a druhou část nedohořelé tyčinky zapálí následující den.

Dále chválí jedinečnou a neopakovatelnou vůni tyčinek a opakovaně si je kupují. Těmi TOP vonnými tyčinkami v této řadě jsou jednoznačně vonné tyčinky Kadidlo Golden Lotus. Jejich vůně je tak příjemně opojná, že můžete mít pocit, že si na nich vypěstujete závislost. Však také není divu. Kadidlo je úžasné - v 1. století bylo prý kadidlo ceněno více než zlato.

Vůně kadidla pročistí krásně vzduch a doporučuji ji i kuřákům na provonění a osvěžení vzduchu v pokoji, kde se kouří. Kadidlo má výrazné relaxační účinky, zlepší náladu, zvýší pozornost a dle studie z r. 2008 pomáhá snižovat úzkost a působí antidepresivně. Navíc přispívá k ochraně před patogenními mikroorganismy. Je známé, že dříve se lidé schovávali před epidemiemi v kostelích. A podle ájurvédy přináší denní pálení kadidla v domácnosti zdraví všem jejím členům.

Vyzkoušejte však i ostatní vůně těchto ručně vyráběných vonných tyčinek:

Vonné tyčinky Ambra / Styrax Golden Lotus - královská, jemná exotická vůně, lehoučce nasládlá
Vonné tyčinky Božská Golden Lotus - vůně je doslova božská
Vonné tyčinky Citrónová tráva Golden Lotus - jemná a známá vůně citrónové trávy krásně provoní vzduch
Vonné tyčinky Daršan Golden Lotus - zvláštní a inspirativní vůně pro vnitřní pohodu
Vonné tyčinky Eukalyptus Golden Lotus - na osvěžení a pročistění vzduchu
Vonné tyčinky Levandule Golden Lotus - na provonění vzduchu, zklidnění a k podpoře klidnějšího spánku
Vonné tyčinky Pačuli Golden Lotus - vůně pačuli napomůže vytvořit hřejivou atmosféru u Vás doma
Vonné tyčinky Přírodní čampa Golden Lotus - inspirativní a zajímavá vůně exotiky
Vonné tyčinky Růže Golden Lotus - tuto jemnou vůni růžových lístků ocení zvláště ženy
Vonné tyčinky Santal Golden Lotus - přinesou opojnou vůni exotického dřeva, při němž se můžete oddat snění
Vonné tyčinky Skořice Golden Lotus - hřejivá pohodová vůně skořice působí proti stresu
Vonné tyčinky Svaté dřevo Golden Lotus - exotická vůně pro relaxaci, vnitřní pohodu či meditaci
Vonné tyčinky Vanilka Golden Lotus - pomůže navodit příjemnou romantickou náladu.

V nabídce Tulsi krámku najdete i prvotřídní přírodní vonné tyčinky navíc i s certifikací ECOCERT. O nich se můžete dočíst zde.

Přírodní vonné tyčinky Golden Lotus