Chcete být zdraví a zamilovaní až do smrti?

... potom si přečtěte úžasné knihy od Dr. Liptona Biologie víry a Líbánkový efekt. A zapomeňte na to, že je život řízen geny! Dr. Lipton přesně popisuje v knize Biologie víry jak lze myšlenkou změnit DNA ...

Po přečtení knih pochopíte, že nejste obětí genů, ale naopak máte neomezené schopnosti žít život plný míru, lásky a štěstí.

Kniha Biologie víry vyšla letos znovu ve 2. aktualizovaném a rozšířeném vydání s podtitulem Jak uvolnit sílu vědomí, hmoty a zázraků. Bruce Lipton, bývalý profesor lékařské fakulty a vědec v knize odhaluje, jak jsou mysl, tělo i duch vzájemně propojeny.

Všechny buňky našeho těla jsou ovlivněny našimi myšlenkami ať pozitivními či negativními. Naše mysl prostřednictvím membrány buňky ovládá chování a fyziologii buněk a zapojuje či vypíná geny. Složité mechanismy autor popisuje jednoduše a velmi výstižně. Píše, že podvědomá mysl je naším "autopilotem", zatímco vědomá mysl je ručním řízením. Naučené typy chování a názory převzaté od jiných lidí, k nimž patří rodiče, vrstevníci, učitelé, nemusí podporovat cíle naší vědomé mysli. Největší překážkou k dosažení úspěchu, o kterém sníme, jsou omezení naprogramována do podvědomí. A tato omezení ovlivňují mimo našeho chování také naši fyziologii a zdraví.

To, co nás ve skutečnosti řídí, je naše víra.

Tímto zjištěním jsou nicotné výmluvy, že jste to zdědili či že "to prostě máte v rodině". Je jedno, zda se jedná o rakovinu či třeba nadváhu.
Pochopením této knihy můžete přeprogramovat své myšlení. Když změníte své vědomé a podvědomé myšlenky, tak změníte i své životy.
Uvědomíte si také, že jako rodiče jste vlastně genetičtí inženýři.

Lipton ve své knize Líbánkový efekt (s podtitulem: aneb jak vytvořit nebe na zemi) popisuje, jak se v nás líbánkový efekt projevuje. Vzpomeňte si, jak blaženě jste se cítili, když jste byli zamilováni. Doslova to bylo období plného zdraví, obrovské energie a nadšení. Období, které by mělo trvat věčně, až do smrti. Ale netrvá. Proč? Lipton vysvětlí, proč zamilovanost díky programům v podvědomí celkem rychle pohasne. Ale nemusí to tak zůstat. Pokud chcete, lze přeprogramovat mysl a mít líbánky až do smrti.
Díky získanému povědomí o tom, jak na to, můžete zažít líbánky znova a mít daleko šťastnější vztah než dřív...

Dr. Lipton - Biologie víry a Líbánkový efekt