Čaje pro různá roční období

Firma Serafin pro Vás připravila na každé roční období - tedy pro jaro, léto, podzim i zimu speciální čaj. Jsou to čaje, které jsou výborné k běžnému pití v odpovídajícím ročním období ...

A protože začíná jaro, příroda se pomalu probouzí a konečně přibývá slunečných dnů, začneme nejdříve čajem pro jarní období.

Základem bylinného sypaného čaje Serafin Jarní čaj je skvělý, přímo zázračný červený čaj rooibos, který dodá organismu přírodní minerály a stopové prvky a celkově organismus posiluje. Je typický svou nasládlou medovou chutí a chutná dětem i dospělým. Výbornou lahodnou a osvěžující chuť tohoto čaje ještě zvyšují přidané květy sedmikrásky, květy divizny velkokvěté a květy chrpy polní. Květ sedmikrásky má vliv na krásu pleti, květ divizny podporuje dýchání a chrpa posiluje oči.

I základem Letního bylinného sypaného čaje je vynikající červený čaj rooibos. Je to proto, že rooibos chrání tělo v letních vedrech před přehřátím a po sportovních aktivitách doplní potřebné minerály. Tento čaj je obohacený o listy jahodníku, sušené plody malin a sušenou pomerančovou kůru. Jahodník pomůže s regenerací po sportovních aktivitách, plod maliny čaj příjemně doladí do ovocné chutí a pomerančová kůra přidá do čaje svěžest a navíc podpoří ledviny.

Podzimní bylinný sypaný čaj Vás díky obsaženému zelenému čaji zahřeje na těle i na duši, podpoří myšlení a také přispěje k lepší náladě, což zejména v chladných podzimních dnech uvítáte. K zelenému čaji je přidán plod jeřabiny, květ chrpy, měsíček lékařský a přírodní aroma broskve. Plod jeřabiny obsahuje velké množství vitamínů a minerálů a antioxidanty, což prospěje Vaší duši, ale i svalům a páteři. Měsíček zase podpoří Vaši imunitu, chrpa Vaše trávení a přírodni aroma broskve doladí chuť čaje.

A pro zimní období je připraven Serafin Zimní čaj, který obsahuje černý čaj Assam v bio kvalitě, který dodá energii i sílu v zimních dnech. Ve složení tohoto čaje najdete zázvor kořen, rakytník, šípek, anýz, lípu a přírodní aroma svařeného vína s pomerančem. Je to tedy čaj, který Vás díky přidanému plodu rakytníku zásobí vitamíny B, C,E,A. Přidaný zázvor Vás v zimě zahřeje a chrání před nachlazením, plod šípku zvýší Vaši imunitu. V čaji najdete také často neprávem opomíjený anýz, který má pozitivní vliv na trávení.

Věřím tomu, že každý z těch čajů Vás svou chutí příjemně překvapí.

A ještě bych chtěla připomenout, že velmi oblíbené sypané bylinné čaje Serafin mají nový hezký design balení a že některé z těchto čajů mají i nový název, protože zákon EU o značení produktů bohužel neumožňuje uvádět v názvu bylinného čaje konkrétní nemoci a nadále již nemohl být v názvu čaje otazník. Více se dočtete zde.

Serafin bylinné čaje pro různé roční období