Tip na dárek - ECO bambusový hrnek

Hezký tip na dárek - krásný a lehoučký ECO BAMBUSOVÝ HRNEK na cesty i na doma ...

Jestli už Vás nebaví darovat pořád dokola bonboniéru či flašku, možná Vás zaujme náš tip - ekologický bambusový hrnek s krásným designem. Je dovezený z Anglie od výrobců velmi známých a oblíbených ájurvédských PUKKA čajů, jejichž výroba vychází ze znalostí ájurvédy. A právě proto se také hrníčky pyšní stejně krásným motivem jako některý z variací vyráběných ájurvédských čajů.

Hrnek je vyroben z rychle rostoucích a obnovitelných bambusových vláken. Je velmi lehký a má těsnící víčko vyrobené z kaučuku, bez obsahu BPA a ftalátů, takže je bezpečný pro potraviny. Víčko velmi dobře drží a má i uzaviratelný otvor pro upíjení nápoje.

Je velmi příjemné, že hrnek nepřejímá žádné pachy, takže si z něj nápoj opravdu vychutnáte tak, jak to má být. Navíc bamboo hrnek, jak se mu někdy říká, udrží teplotu nápoje déle než běžné hrnky keramické či různé druhy kelímků. Po použítí jej opláchněte teplou vodou. Lze jej také mýt v myčce. Hrnky nejsou však vhodné pro mikrovlnky.

Hrnek vydrží roky a až někdy doslouží, je v přírodě biologicky rozložitelný.

Bamboo hrnky jsou ve třech variantách, tak jak jsou vyobrazeny na obrázku. Jeden je hezčí než druhý:
- PUKKA bambusový hrnek TURMERIC, který můžete doplnit ájurvédským čajem PUKKA TURMERIC GOLD (čaj se zlatou kurkumou, zeleným čajem a citrusovým ovocem),
- PUKKA bambusový hrnek WOMANKIND, který můžete doplnit ájurvédským čajem PUKKA WOMANKIND (harmonizující čaj pro ženy kombinuje bylinu Šatavari s květem marigoldu, růže, heřmánku a dalšími bylinami ).
- PUKKA bambusový hrnek GINSENG, který můžete doplnit ájurvédským čajem PUKKA GINSENG MATCHA GREEN (zelený čaj se červeným žen-šenem a zeleným matcha práškem).

Všechny tři čaje mají shodný motiv na krabičkách čajů s motivem na bambusovém hrnku, což můžete využít při balení dárkového setu - bamboo hrnek + čaj se stejným designem na krabičce.

ECO cestovní BAMBUSOVÝ HRNEK