RA-VIT – snižuje únavu, vyčerpání, homocystein

Jste unaveni, vyčerpaní? Chcete se cítit lépe? Potom šáhněte po Ra-vitu. Doslova "pohnojí" Vaše tělo potřebnými a velmi prospěšnými látkami ...

Ra-vitem si doplníte minerály, vitamíny a enzymy. Tento sirup s rakytníkovým extraktem obohaceným kyselinou listovou a vitamíny B2, B6 a B12 je vyráběn šetrnou technologií, kdy není při výrobě překročena teplota 38 stupňů C. To znamená, že vitamín C a další hodnotné látky rakytníku řešetlákového nejsou při výrobě zničeny.

Tento přírodní potravinový doplněk bez chemie je velmi dobrou volbou také pro prevenci, na podporu Vašeho zdraví i zdraví Vašich dětí. Je vhodný i pro těhotné. Ra-vit nejen podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a trávení, ale působí také jako přírodní antioxidant, vylepšuje celkový stav organismu a zároveň je velice prospěšný na snižování homocysteinu, jehož zvýšená hladina může zapříčinit řadu civilizačních nemocí.

Co to vlastně homocystein je?

MUDr. Erban to vysvětluje jednoduše asi takto: Homocystein je toxická aminokyselina a navíc neesenciální, což znamená, že to je jedovatá látka, která vzniká přímo v těle. Má životně důležité úkoly, protože souvisí s dýcháním buněk, s tím jak buňka získává energii a dokonce i s jejím rozmnožováním. Mechanismus jeho vzniku, ale hlavně jeho přeměny v neškodný, netoxický je nastavený velice rafinovaným způsobem. Jsou k tomu zapotřebí vitamíny B6 a B12 a kyselina listová. Když jich není v těle dost, potom se homocystein nemůže přeměňovat v neškodné látky, hromadí se v organismu a spouští řadu škodlivých účinků. Tomu stavu MUDr. Erban říká, že člověk postrádá biochemické zdraví. Respektive podáním těchto vitamínů se dá obnovit biochemické zdraví.

Přidané vitamíny B2, B6, B12 a kyselina listová v Ra-vitu přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání organismu. Vitamíny B6 a B12 přispívají k normální psychické činnosti a k normální tvorbě červených krvinek a vitamín B2 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, energetickému metabolismu a ochraně buněk před oxidativním stresem.

Ra-vit je výborný svou chutí i konzistencí a je dobře snášen dětmi i starými lidmi. Sirup nezatěžuje žaludek, naopak má hojivé účinky. Je vhodné jej dávat do ranního čaje, který ovšem nesmí být horký, abyste nezničili účinné látky. Do čaje navíc můžete přidat šťávu z citrónu.

Doporučuji vyzkoušet - nabízíme jej za příznivou cenu.

RA-VIT - rakytníkový sirup