Dračí krev a další novinky zn. Serafin

Výrobky firmy Serafin jsou známé svou vysokou kvalitou a to samozřejmě platí i u dlouho očekávané novinky, kterou je Dračí krev.

Dračí krev, úžasná rudá pryskyřice, je vlastně míza z amazonského stromu Croton lechleri. Získává se šetrným ručním sběrem domorodými indiánskými komunitami z volně rostoucích stromů v Amazonii. Nejedná se tedy o dračí krev z průmyslově pěstovaných sadů. Tato Dračí krev má 100% čistotu a skvělé účinky. A je samozřejmostí, že výrobek je bez chemické konzervace, cukru, přídavných látek a dochucovadel. Můžete ji užívat vnitřně, nejlépe na lačno 5 - 20 kapek za den rozdělených do 2 nebo 3 dávek a rozmíchané v malém množství vody. Její použití je velice široké - charakteristické jsou její silné hojivé, regenerační, antioxidační a detoxikační účinky. Místní indiáni ji používali na téměř všechny zdravotní potíže. Neředěné kapky můžete zevně používat na rány, pokousání hmyzem a afty.

Dalším zajímavým výrobkem jsou kapsle Oči, které podporují přirozené funkce očí i zraku. A pokud budete chtít podpořit funkce očí i zraku ještě více, přidejte ke kapslím čaj Ostrý zrak a tinkturu Světlík této značky. Obsažené složky těchto kapslí jako borůvka extrakt, riboflavin, vitamín E, zinek, taurin, lutein - podpoří přirozené funkce očí, elasticitu drobných cév a přispějí k udržení normálního stavu zraku.

Další novinkou jsou čaje:

- Pocení bylinný sypaný čaj
- Pocení bylinný porcovaný čaj

Po těchto čajích sáhněte, pokud budete chtít omezit pocení. Tento čaj díky svému složení (Yzop lékařský, Šalvěj lékařská, Ořešák královský, Celík Zlatobýl) podporuje normální pocení, normální funkce ledvin a zároveň normální funkce dýchacího a kardiovaskulárního ústrojí.

Poslední žhavou novinkou jsou kapsle určené pro sportovce provozující jakýkoliv sport:

- kapsle Hanibal Sport - kapsle před sportovním výkonem a v jeho průběhu,
- kapsle Hanibal Regenerace - po sportovním výkonu.

Kapsle Hanibal Sport před sportovním výkonem podpoří svalový výkon vašeho organismu, sníží míru únavy a vyčerpání a přirozeně zvýší výkon. Přidaný vitamín C v přírodní formě z exotického ovoce Camu Camu zlepší okysličení a tím i výkonnost organismu.
Kapsle Hanibal Regenerace podpoří svalovou regeneraci, zároveň urychlí odplavování metabolitů a pomohou navrátit ztracenou energii a sílu po sportovním výkonu. Snížíte tak míru únavy a vyčerpání po sportovním výkonu a budete se cítit svěžeji.

Zároveň bych chtěla zvláště v dnešní divné době upozornit na mými zákazníky velice oblíbené a účinné kapsle Pohoda, o kterých jsem psala v článku s Pohodou do pohody.


Novinky firmy Serafinbyliny