Olej z granátového jablka - pro zdraví ženy

Granátové jablko podporuje ženské zdraví, hormonální rovnováhu, krásu i plodnost. Ne nadarmo se tvarem i strukturou podobá vaječníku s folikuly ...

Jednou z nejúčinnějších látek je olej ze semen granátovníku. Olej obsahuje největší množství fytoestrogenu v celé přírodě, a zároveň bezpečných fytoestrogenů.

Olej z granátového jablka je unikátní přírodní produkt - je výjimečný tím, že obsahuje konjugované mastné kyseliny. Konjugované mastné kyseliny jsou mastné kyseliny se střídáním dvojné vazby. Tyto mastné kyseliny mají silné protizánětlivé účinky, které jsou zvláště prospěšné při chronických zánětech jako při endiometroze, v případě myomů, diabetes, artritidě, rakovině atd., kdy jde zánět ruku v ruce s poškozením volnými radikály.

Olej z granátového jablka pomáhá omezovat řadu symptomů hormonální nerovnováhy a navíc má podobně prospěšné účinky jako progesteron, tudíž celkově přispívá k hormonální vyváženosti i k dobré náladě.

Při výběru však vybírejte olej extra panenský, organický, za studena lisovaný olej z granátových jablek.

Vnitřně užívejte 1 čajovou lžičku ráno a 1 večer. Při vnitřním použití přispívá nejen k vyvážení hormonální soustavy, ale např. i k prevenci rakoviny prsu. Mimo jiné je také doporučován ženám při problémech s menopauzou - při návalech, pocení, změnách nálad ...

Olej z granátového jablka má blahodárné účinky i při zevním použití.

Při zevním použití jej doporučuji:

- k použití na obličej a ruce - pro mladistvý vzhled pokožky, protože obnovuje epitelovou tkáň. Je tedy výborný na regeneraci nových kožních buněk a prozáří pleť. Pokožku změkčuje, ochraňuje a vyživuje, navíc zklidňuje drobná poranění kůže a zpomaluje stárnutí pleti.

- a také můžete využít jeho vynikající benefit, kterým je to, že přirozeně zvlhčuje sliznice - zabraňuje vysychání poševní sliznice. Stačí když nanesete do pochvy denně dvě až čtyři kapky oleje a navíc tím ještě zvýšite libido. Můžete jej použít i jako lubrikant. Tento olej přispěje i k předcházení poruch pánevního dna.


Biopurus olej z granátového jablka