Svěží za všech okolností s deodoranty bez hliníku

Když vybíráte deodorant, rozhodně vybírejte mezi těmi, které jsou bez hliníkových solí - tedy takové, které nebrání v pocení ...

Není přece žádoucí, aby škodlivé látky zůstávaly v těle. Naopak je nezbytně nutné, aby se tělo neustále detoxikovalo.

Mezi deodoranty ve spreji bez hliníku patří i výrobky firmy Sportique, které nově najdete v nabídce pod značkou DEOGUARD.

Tyto přírodní deodoranty vám poskytnou dlouhodobý pocit svěžesti díky obsaženým účinným látkám. Složení deodorantu nebrání přirozenému pocení, ale účinně eliminuje zápach a pot absorbuje. Díky tomu se budete cítit příjemně, podpoříte své sebevědomí a klady těchto deodorantů oceníte jak v běžném dni, tak i při sportu.

Po nanesení na pokožku podpaží se deodorant rychle vstřebává a je samozřejmostí, že je k pokožce šetrný a nedráždí ji. Naopak ji opečovává, nezanechává ji ani mastnou, ani lepivou a zároveň nešpiní oblečení.

Obsažené látky ve spreji podpaží nejen osvěží, ale zanechají i velice příjemnou vůni mezi kterými si rozhodně vyberete tu pravou pro vás.

Jedno balení vydrží zhruba na 2 - 3 měsíce

Vybírat můžete dle vůně, která je vám nejpříjemnější, mezi těmito 6ti variantami:

  • Deospray Unisex má lehce kořeněnou vůni a je vhodný pro muže i ženy
  • Deospray Pivoňka & květ bavlny vás překvapí nevšední vůní pivoňky a bergamotu. Tento deospray vás příjemně naladí v každý všední i nevšední den.
  • Deospray Bergamot & limetka je charakteristický úžasnou a osvěžující vůní limetky, která vás nadchne, jakmile vás obklopí, a zároveň dodá příjemnou svěžest.
  • Deospray Divoká růže s tajemnou vůní růže vám přidá na zajímavosti a napomůže zvýšit vaše sebevědomí.
  • Deospray Jasmín & ibišek s exotickou vůní jasmínu a ibišku vám přidá na neodolatelnosti.
  • Deospray Levandule s typickou vůní levandule vás zklidní a pomůže vám vnést harmonii do běžných denních činností.

Firma Sportique rozšířila svou nabídku i o tuhé deodoranty. Tyto deodoranty obsahují pro tělo nezbytný minerál hořčík, který si aplikací deodorantu také pomáháte doplnit. Zatím mohu z naší nabídky nabídnout tyto:

Další varianty tuhých deodorantů značky Deoguard budou postupně na e-shopu přibývat.

A v neposlední řadě bych ještě chtěla připomenout oblíbený Deo krystal, který je aktivní 24 hodin, a těší se v naší nabídce zaslouženě stálé oblibě.


Sportique deodoranty bez hliníku značky Deoguard