Matcha v kosmetice

Značka Urtekram je nejznámější bio a vegan kosmetika z Dánska ...

Všechna tato kosmetika má certifikáty ECOCERT, Cruelty Free a Vegan, které jsou garancí té nejvyšší kvality. Je to kosmetika se 100% přírodním složením a produkty nejsou testovány na zvířetech.

Velmi pozitivní je také skutečnost, že tato značka nyní postupně zavádí obaly, které jsou šetrnější k přírodě. Tyto obaly jsou ze značné části tvořeny rostlinným odpadem z cukrové třtiny a pouze zbytek z běžného plastu.

O této kosmetice, její luxusní řadě, jsem již psala - viz článek.

Nyní bych vám ráda představila novinku kosmetiky Urtekram - řadu Green Matcha.

Čím je zajímavá tato řada? Je jedinečná obsahem extraktu ze zeleného japonského čaje matcha, který je známý vysokým obsahem nejsilnějších přírodních antioxidantů. Dále tato řada obsahuje extrakt ze sladkovodní mikrořasy hloubkově chránící proti znečistění a kombinaci dalších složek příznivě působících jako např. aloe vera a kvalitní rostlinné oleje.

Šampon Matcha BIO 250 ml je vhodný pro všechny typy vlasů, zejména pro poničené a suché vlasy, které vyživuje a regeneruje, dodává jim vitalitu a lesk. Zároveň šetrným způsobem odstraňuje z vlasů nečistotu včetně stylingových přípravků.

Kondicionér matcha BIO 180 ml si vás získá díky pečujícímu efektu - vaše vlasy budou pořádně vyživené, dostatečně hydratované, vitálnější, pevnější a také hloubkově chráněné proti znečistění vnějším prostředím.

Tělové mléko Matcha BIO 245 ml vyživí a revitalizuje vaši pokožku, dodá jim potřebnou hydrataci, pružnost, vláčnost a určitě oceníte, že se krásně a rychle vstřebává.

Krém na ruce Matcha BIO 75 ml dokonale vyživí, dodá potřebnou hydrataci, posílí pružnost, vláčnost a pevnost pokožky vašich rukou. Krém se krásně vstřebává a nezanechává ruce mastné.

Maska na vlasy Green Matcha BIO 150 ml poskytne vašim vlasům intenzivní výživu, hydrataci, hloubkovou ochranu před městským znečištěním a posílí jejich zdraví, pružnost, pevnost a lesk.

Deodorant roll on Green Matcha 50 ml BIO napomůže tomu, abyste se i v parném létě cítily sebevědomě a příjemně díky jeho účinkům i jemné osvěžující vůni. Deodorant nezamezuje pocení, ale brání zápachu a pečuje o pokožku podpaží.

Účinky těchto jemně a svěže vonících přípravků můžete podpořit pravým japonským zeleným matcha čajem i zevnitř. Ranním šálkem tohoto čaje můžete "nastartovat" příjemně aktivní den. Více si o matcha čaji můžete přečíst zde.


Matcha čaj i kosmetika