Chcete docílit studené hnědé barvy vlasů přírodní barvou?

Víme, jak na to ...

Získat studený hnědý odstín vlasů s barvami Khadi byl dříve problém. Tyto barvičky totiž na vlasech zanechávaly načervenalé odstíny typické pro barvení přírodními barvami obsahujícími hennu. A to některé zákazníce neviděly rády, protože preferovaly studené odstíny.

Díky novému odstínu Popelavě hnědá barva Khadi už studenou hnědou na svých vlasech mít budete. A to dokonce i na velmi prošedivělých vlasech.

Vyzkoušely jsme to za vás a doporučujeme tento postup:

Nejdříve si umyjte vlasy přírodním šampónem bez silikonů např. některým ze šamponů Khadi. Pro barvení rozmíchejte s ohledem na délku vašich vlasů potřebné množství prášku s vodou o teplotě 50 stupňů Celsia na řídkou kašičku. Nesmí však být až moc řídká, protože by vám potom stékala z vlasů. Připravenou kašičku naneste co nejteplejší na čerstvě umyté vlasy a zakryjte igelitovou čepicí, případně ještě překryjte ručníkem či starou čepicí. Barvu nechejte na vlasech působit 30 - 120 minut v závislosti na vámi požadované intenzitě barvy vlasů. Čím déle necháte barvu na vlasech působit, tím tmavší a intenzivnější bude výsledná barva vašich vlasů. Po uplynutí doby působení smyjte barvu pouze vodou. Vlasy umyjte šampónem až po 24 - 48 hodinách, aby se barva mohla ve vlasech rozvinout.

V případě šedivých vlasů barvěte vlasy dvoukrokově. Řidší kašičku odstínu Khadi Popelavě hnědá naneste na vlasy, nechejte působit 30 - 60 minut, poté barvu smyjte a následně barvěte stejným odstínem 60 - 120 minut. Nemusíte provádět předpigmentaci jiným odstínem, tak jak je obvykle doporučováno. Je to odzkoušeno a funguje to skvěle. Vaše vlasy budou mít potom dokonale hnědý studený odstín vlasů se 100% překrytím šedin. Navíc budou mít vlasy neskutečný lesk a výrazný objem, tak jak to vidíte na přiloženém obrázku. Na něm je vyfocena jedna ze zákaznic, která si stejným způsobem barví vlasy.

A ještě tip: na podporu fixaci rostlinných pigmentů, použijte před mytím šampónem vlasové oleje Khadi. Vlasový olej aplikujte do vlasů ve velmi malém množství a nechte jej působit alespoň 20 minut. Vaše popelavě hnědé obarvení bude stabilnější.

Ještě je třeba si uvědomit, že výsledná barva při barvení vždy závisí na stávající barvě vašich vlasů a délky barvení. Pohybuje se od krémového cappuccina až po intenzivní kávově hnědou.

Dlouhodobým používáním barev Khadi zaznamenáte postupně se zlepšující kvalitu vlasů. O dalších nových odstínech barev Khadi se dočtete zde.


Khadi barva popelavě hnědá - bez červených odlesků