Ekologicky uklizený byt provoněný pomerančem

Oblíbený a v přírodě biologicky odbouratelný čistič Orange-Sanitol dokonale čistí a zároveň desinfikuje. Spolehlivě odstraňuje i mastnoty, což oceníte zejména v kuchyni ...

Je vyrobený z éterických olejů, lihu a emulgátorů, tzn. ze surovin, které se běžné používají i při výrobě kosmetiky. Díky vysokému obsahu terpenů v pomerančovém oleji vyčistí Orange-Sanitol od mikrobů nejen čištěný předmět, ale i vzduch. A při úklidu i po něm se vzduchem jako bonus lehce nese úžasná vůně právě oloupaných pomerančů.

Přípravek se rozpouští ve vodě a protože se jedná o koncentrát, je nutné jej ředit. Proto je vhodné na běžné čistění přidat 1 - 2 lžíce koncentrátu do litrové láhve vody s rozprašovačem. U citlivých povrchů z umělých hmot, akrylu či laků, zvolte ředění 1:100, neboť vysoké koncentrace Orange-Sanitolu by je mohly poškodit. (např. povrch plastu v lednici).

Kromě vytírání podlahy, umývání nábytku, oken, skla u krbu, čistění koberců čistič můžete Orange-Sanitol použít i na odlepování ztvrdlé žvýkačky či odstranění vosku ze svíček. Některým zákazníkům se osvědčil i při odstraňování různých skvrn na kočárku, oděvech, prádle apod. Před použitím u textilií však nejdříve vyzkoušejte na nenápadném místě stabilitu barev.

Orange-Sanitolem můžete také vyčistit klec svým zvířecím miláčkům. Váš mazlíček bude spokojený a ještě si provoníte byt.

Dalším přípravek na čistění z dílny Karla Hadka je Orange-Acidol s rozprašovačem, který je určen k přímému použití bez ředění. Tento dezinfenkční přípravek odstraňuje vodní kámen a skvrny na skle. Je vhodný na čistění vodovodní baterie, nerezového dřezu, sprchovacího koutu, umyvadla, vany, WC atd.

Při použití přípravek dobře protřepejte, čištěnou plochu postříkejte a nechejte chvíli působit. Poté pomocí houbičky místo očistěte či setřete vlhkým hadříkem, čím je zbavíte případných mechanických nečistot. Nakonec opláchněte vodou a utřete do sucha.

No a pak si můžete v provoněném bytě v křesle vychutnat relaxaci třeba s hrnkem dobré Frolíkovy kávy.


Ekologické čističe Karla Hádka