Nové odstíny přírodních barev na vlasy Khadi

Škála nabízených 100% přírodních barev na vlasy značky KHADI se rozrůstá. Nyní jsou k mání další 4 barevné odstíny těchto oblíbených rostlinných barev ...

Jedná se o tři odstíny hnědých barev - ZLATÁ HNĚDÁ, STŘEDNÍ HNĚDÁ, POPELAVĚ HNĚDÁ a jeden blond odstín - SLUNEČNÍ BLOND.

Při výběru odstínu i při barvení však nezapomeňte, že každý vlas je jiný. Stejně tak, jako se od sebe liší různé typy vlasů svým vzhledem, je odlišná i struktura různých typů vlasů. Kromě vlasové struktury je pro výsledek barvení směrodatná i stávající barva Vašich vlasů. Doporučujeme tedy otestovat si rostlinnou barvu před prvním použitím na nenápadném prameni vlasů.

Pečlivě vyvážená směs bylin obarví vaše vlasy šetrným způsobem a zároveň jim poskytne potřebnou výživu, objem a zářivý lesk. Barvy KHADI ošetřují, chrání, posilují vaše vlasy a pečují o pokožku hlavy, a to pouze přírodní cestou.

Barvy Khadi v sobě spojují znalosti ajurvédské medicíny a nejnovější technologie. Produkty jsou ve špičkové kvalitě podle německých standardů, takže výsledkem je vysoce účinná barva s velkým množstvím cenných ingrediencí, jejíž účinky určitě pocítíte sami. Khadi barvy mají certifikaci BDIH, tzn. Kontrolovaná přírodní kosmetika.

A nyní již k novým odstínům podrobněji:

  • ZLATÁ HNĚDÁ - tímto odstínem budou mít vaše vlasy dle vaší stávající barvy odstín od třpytivého jantarového tónu až po sytou zářivě lesklou zlatohnědou barvu.
  • STŘEDNÍ HNĚDÁ - dodá vašim vlasům přirozený skořicový nádech. Po nabarvení tak získáte barvu vlasů v rozmezí živé, hřejivé skořicově hnědé až po silnou, hlubokou středně hnědou.
  • POPELAVĚ HNĚDÁ - potěší ty z vás, kteří si nepřejí načervenalý odlesk hnědých vlasů. Po nabarvení tak získáte barvu vlasů v rozmezí krémového cappuccína až intenzivní barvy kávově hnědé.
  • SLUNEČNÍ BLOND - budete-li barvit světlé vlasy, bude výsledná barva vlasů od slunečního blond odstínu až po výrazně lesknoucí se barvu světlého medu. V případě tmavých odstínů docílíte mimořádně výrazného a zlatavě hřejivého lesku.
    Tato barva pokryje i prošedivělé vlasy v zářivém odstínu sluneční blond. Nemá však zesvětlující účinky, protože neobsahuje žádný peroxid a syntetické látky.

 

Budeme moc rádi, pokud se s námi podělíte o zkušenosti s novými odstíny barev Khadi.


Nové odstíny přírodních barev na vlasy Khadi