Krémy do mrazu od Karla Hádka

Zima je v plném proudu, teploty padají pod nulu a sněží a sněží a sněží. Je výborný čas pro pobyt na horách. A pokud se rozhodnete věnovat zimním sportům, určitě nezapomeňte vzít s sebou vhodný krém ...

V zimním období se rozhodně vyhněte hydratačním krémům.

Výbornou volbou pro toto období bude krém Wintershea od českého výrobce pana Karla Hádka. Je to doslova specialita pro mrazivé počasí. Wintershea je přírodní bezvodý krém, který obsahuje zejména jojobový olej, bambucké máslo, třezalkový macerát a lecitin a dále éterické oleje a vitamíny.

Jeho vlastnosti ocení jak vášniví sportovci na lyžích, na běžkách a při dalších zimních sportech, tak kdokoliv při pobytu venku v mrazivém počasí. A vzhledem k velice šetrnému a příznivému složení je výrobcem doporučován i na ochranu tvářiček dětí - i miminek v tomto období. Rozhodně to doporučuji odzkoušet. Tak před odchodem do mrazivého počasí ošetřete tímto krémem obličej i ruce.

Pro ty z vás, kteří trpí nějakými projevy chladové alergie - třeba výrazným zčervenáním tváře, bude tento krém doslova balzámem. Vyzkoušejte jej i v případech, kdy trpíte během zimy hodně suchou a popraskanou kůži na hřbetech rukou. 

Jako další v pořadí bych mohla doporučit Sensisheu, která je také bezvodým krémem a jejíž základ obsahuje hodně bambuckého másla. Je to krém velice vhodný do sychravého až mrazivého počasí a to i v případě citlivé pleti.

Pro ty z vás, kteří přípravky s logem Karla Hádka neznají, připomínám, že veškeré jeho produkty jsou bez chemické konzervace.

V kamenném krámku prodávám veškerý sortiment pana Karla Hádka a postupně budu některé přípravky přidávat i na e-shop. Ale v případě vašeho zájmu, lze se domluvit telefonicky nebo e-mailem, abych vám přidala do objednávky některý z přípravků pana Hádka už nyní.


krémy do mrazu od Karla Hádka