Tulsi čaje Organic India nově ve výhodném balení

Nově je v balení TULSI čajů Organic India 25 kusů nálevových sáčků místo původních 18 kusů. A cena zůstala zatím stejná, nejméně do konce ledna 2019. Tak nezaváhejte ...

Navíc balení těchto čajů má nový, překrásný design. Myslím, že takovým čajem potěšíte každého obdarovaného.

U kterých čajů je nové výhodné balení? Týká se to těchto čajů Organic India:

 

Nový design je i u čajů:

U těchto čajů zůstává v balení původní počet nálevových sáčků, a to 25 kusů.

Více informací o TULSI - bazalce posvátné a jejich zdravotních účincích, se můžete dozvědět v článku zde.

Novinky mezi TULSI čaji

Není to tak dlouho co jsme vás upozornili na nový Tulsi čaj kurkuma-zázvor, o něm se můžete dočít zde, a už máme pro vás další novinku.

Jde o čaj Tulsi se zeleným čajem a ašvagandou, 25 sáčků. Tímto čajem si můžete ulevit od stresu, "dobít" energii a také dostat do sebe pořádnou dávku antioxidantů. Spojení těchto bylin rozhodně oceníte a věřím, že si tento čaj oblíbíte.

  • Tulsi - bazalka posvátná je silná adaptogenní ájurvédská bylina, která harmonizuje organismus, napomáhá zvládat stres, posiluje imunitní systém, podporuje fyzickou aktivitu a zvyšuje vitalitu.
  • Zelený čaj je antioxidant,podporuje srdce, energetický výdej a také spalování tuků.
  • Ašvaganda je další velice známá ájurvédská bylina, která je také antioxidant. Posiluje energii, svalovou hmotu, podporuje emocionální stabilitu a udržuje fyzické a duševní schopnosti. Podporuje zdraví reprodukčních orgánů žen a posiluje sexuální funkci u mužů. Je známá i tím, že pomáhá udržovat pohyblivost a počet spermií.


Tulsi čaje Organic India nově ve výhodném balení