Posilujte imunitu jednoduše - bylinami z přírody

Mysleli jste na posílení imunity u sebe i svých dětí? Jestli ne, je nejvyšší čas ...

Podzimní dny jsou tady a zimní už jsou téměř za humny. Počasí je momentálně vrtkavé - babí léto se střídá s chladnými dny. Teď v listopadu dokonce kvetou kytky - chudobky, lichořeřišnice i rhododendron je rozkvetlý. Ale takové počasí nebude trvat dlouho. Už brzo přijdou chladné dny, doma vám bude bez zapnutého topení zima a když půjdete ven, budete zase vytahovat ze skříní teplé zimní bundy a vázat šátky kolem krku.

Každé roční období je krásné, jen je dobré se na každé zvlášť řádně připravit. A zvýšit šanci, že si zimní radovánky užijete ve zdraví - bez zbytečných nachlazení, prokašlaných nocí a propocených pyžam při chřipce. A hlavně bez probdělých nocí u nemocného dítěte.

A čím zvýšit imunitu?

Možností, jak přírodní cestou zvyšovat imunitu, je celá řada, stačí si jen správně vybrat.

Pokud vybíráte něco pro celou rodinu, co tak sáhnout po Ra-vitu? Je to sirup s rakytníkovým extraktem obohacený o kyselinu listovou a vitamíny B2,B6 a B12 a působí hojivě i na žaludek. Má tedy regenerační účinek na trávicí systém. Obzvláště jej doporučuji dětem, které potřebují zvýšit chuť k jídlu. Rakytníkový sirup příjemně osladí váš ranní čaj, doplní vitamíny a minerály a dodá i potřebnou energii. Můžu prozradit, že tento přípravek bude vhodným tipem i na dárek pro babičku a dědečka. Zajisté jim tento sirup zachutná, zvlášť když jej přidají do čaje. Podrobnější informace o Ra-vitu se dozvíte zde, v dříve publikovaném článku.

 

Další vhodnou volbou pro děti může být čajový koncentrát Imunita děti. Tento přípravek bude vašim dětem chutnat, protože vyluhované byliny jsou v jablečném koncentrátu. Z tohoto koncentrátu můžete připravit dětem čaj jednoduše tím, že čajovou lžičku koncentrátu zalijete teplou vodou. Nebo jim přípravek můžete dát jen tak na lžičku. Podle toho jak bude čas a co bude více vyhovovat.

 

Imunita - tinktura ze směsi pupenů bude zase vhodná do kabelky a můžete ji užívat kdykoliv a také kdekoliv i na cestách. Vždy ji tak budete mít po ruce. Tato tinktura z pupenů je velice účinná. Spojuje v sobě sílu několika bylin - kopřivy, rakytníku, ořešáku, vřesu a grepu. Stačí ji nakapat do trošky vody a vypít.

 

Náročnější na čas je už příprava bylinných čajů, ale zase výborně pořeší váš pitný režim. Zvlášť jestli jej občas zanedbáváte. Pro tento účel má firma Serafin bylinný čaj Imunita, a to porcovaný nebo sypaný.

porcovaný čaj bude pohodlnější na přípravu v zaměstnání

 

sypaný čaj zase spíše v pohodlí domova.

 

A máme pro vás ještě novinku

žhavou novinkou na posílení ímunity je extra silný přípravek Bio Imunofungin s obsahem čagy sibiřské, jitrocele a vinného koncentrátu. Tento výrobek obsahuje množství přirozených betaglukanů, které jsou blahodárné pro tělo. A mimo to, že posílíte svou imunitu, podpoříte také trávicí trakt, střeva, žaludek i přirozenou střevní mikroflóru. Čaga sibiřská se totiž používá v ruském léčitelství po staletí.

 

Přejeme vám, ať si užijete zimní období v plném zdraví a v dobré náladě.

Posílení imunity bylinkami a houbami