Věnujte rukám péči tak jako obličeji

Popraskané a vysušené ruce nejsou zrovna dobrou vizitkou. A pomoc je opravdu jednoduchá, stačí sáhnout po opravdu účinném krému ...

Oblíbené a osvědčené krémy na ruce pro pravidelnou a účinnou péči od firmy Sportique jsou opět v nabídce. Tyto krémy dodají rukám pěkný vzhled a výborný pocit. Krémy jsou hutné a stačí ho opravdu málo. Krásně se roztírají a hlavně se výborně vstřebávají. Ruce po ošetření zůstanou hebké na omak. Navíc jsou ideální na pěstění nehtů, na suchou a rozpraskanou pokožku a na případné záděry nebo dokonce i mozoly. Krém obsahuje 25 % bambuckého másla, které v kombinaci s ostatními složkami ruce vyživuje, hydratuje, regeneruje a v neposlední řadě zvyšuje pružnost a vláčnost pokožky. Výtažky z bylin s antimikrobiálními účinky (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva), allantoin, vitamín C a přírodní alpha tocopherol urychlují regeneraci kůže. Přidaný extrakt z bílého čaje podtrhuje příjemnou vůní krému.

V nabídce jsou:

A dále jedna specialita:

  • BALZÁM NA RUCE A NOHY 75 ml (Farmer’s Hand Saver) určený k ošetření silně namáhané pokožky rukou ať již při práci např. na záhrádce nebo při sportu. Krém můžete aplikovat již před prací a poté pracovat v rukavicích. Vaše ruce budou tak hezky hydratované a samozřejmě po práci ošetřete ruce znovu. Krém se dobře vstřebává a má výborné protizánětlivé účinky. Pro svoje antirevmatické účinky je skvělý i k masáži a vhodným vmasírováním ještě zvyšujete účinnost obsažených látek. Základem tohoto výživného a pěstícího krému je bambucké máslo v kombinaci s mandlovým olejem, olejem z hroznových jader a esenciálním olejem z rozmarínu. Protizánětlivé účinky balzámu jsou podpořeny výtažkem z břízy. Přírodní vitamíny E a C navíc podpoří regeneraci a další složky arnika a kafr společně s rozmarínem dodají krému příjemně kořeněnou vůni. Krém doporučuji použít i na nohy a případně na namožené šlachy a vazy.


Krémy sportique na ruce a nehty