Cítíte se po zimě unaveni a bez energie? Restartujte se!

Vyzkoušejte čaj RESTART od firmy Serafin, který vás doslova "nakopne". Balení obsahuje bylinný čaj a bylinné kapsle obsahující přírodní a dobře vstřebatelný vitamín C ...

Obě složky balení se užívají současně a vzájemně posilují silný účinek tohoto přípravku.

Základem lahodného, osvědčeného a hlavně účinného čaje je list olivovníku evropského v bio kvalitě pěstovaného na malé olivové farmě. List olivovníku se u nás v čajích objevuje jen sporadicky, což je opravdu škoda. List olivovníku má totiž řadu blahodárných účinků na organismus. Mimo jiné podporuje funkce kardiovaskulárního systému, funkce imunitního systému, napomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi, zlepšuje krevní tlak, podporuje dýchání, zlepšuje trávení a působí jako silný antioxidant.

Další složky tohoto unikátního čaje jsou:

  • Zelený čaj list, který zlepšuje mentální funkce mozku, koncentraci a podporuje hubnutí,
  • Rozrazil lékařský nať, který podpoří správné funkce jater, ledvin a dýchací sopustavy,
  • Lípa srdčitá květ podpoří imunitu a posílí lahodnou chuť čaje
  • Skořicovník ceylonský kůra podpoří metabolismus a trávení

 

K unikátnímu bylinnému čaji je v tomto přípravku přidáno 60 ks kapslí, které obsahují koncentrovaný výtažek z plodů exotického stromu Camu camu – (Myrciaria dubia) „super ovoce“. Toto nenápadné ovoce obsahuje vysoké množství vitamínu C, dále obsahuje vápník, draslík, železo, riboflavin (vit. B 2), niacin (vit. B 3), fosfor, bílkoviny, aminokyseliny a flavonoidy, které značně usnadňující absorpci vitamínu C organismem.

Přidáte-li k tomu ještě bioinformační přípravek VITAMARIN s obsahem rybího oleje z mořské ryby Engraulis japonisus, doplníte tak ještě tolik potřebné a pro organismus velmi příznivé omega 3 mastné kyseliny. Z nich se v těle tvoří tkáňové hormony, tzv. prostaglandiny, které mají vliv na lepší prokrvování všech orgánů v těle a správnou činnost srdce a mozku.Omega-3 mastné kyseliny také upravují metabolismus tuků, příznivě působí na hladinu cholesterolu v krvi. Tento přípravek obsahuje jód, vitamín D, A a E. Vitamín E se podílí na ochraně buněk před oxidačním stresem.


Čaj restart s vitamínem C