Kosmetika pro miminka i dospělé

Vybírat kosmetiku bez chemie se rozhodně vyplatí. A to platí bezvýhradně v případě kosmetiky, která je určena i pro miminka ...

Proto bych vám ráda představila dva velice oblíbené výrobky Karla Hadka:

Mandlový dětský umývací olej
Intimiss, intimní balzám

Mandlový dětský umývací olej jemně a šetrně umyje, vyživí a zklidní citlivou pleť vašeho miminka i dalších členů rodiny. Zkuste jej použit i na mytí vašeho obličeje a protože splňuje všechny podmínky přirozené péče o sliznici, používejte jej i v rámci intimní hygieny a budete mile překvapené.

Dalším přípravek je Intimiss - vynikající přírodní balzám, který bude opečovávat pokožku intimních partií těla miminek i dospělých a pomůže udržet jejich přirozenou mikroflóru. Krásně se vám bude roztírat, dobře se bude vstřebávat a přitom vás bude provázet krásně jemná vůně po heřmánku.

Vždy když se řekne intimiss, dodám si v duchu opruzeninko, zmiz. A takto opravdu tento přípravek funguje, protože má silné hojivé a regenerační schopnosti, utišuje a tlumí bolest.

Zadeček dítěte před zabalením do plenek ošetřete přípravkem INTIMISS a nebudete si pak dělat starosti s opruzením, odřením a pálením.

Tento intimní balzám má široké použití v rámci celé rodiny. Dá používat na různá místa kdekoliv na těle, kde se objeví suché flíčky, či jinak podrážděná pokožka.

Nastávající maminka jej může použít i na masírování hráze před porodem a může se pak vyhnout nastřižení hráze. Výborný je také následně po porodu na hojení stehů.

Také jej použijte v případě, že chcete ochránit sliznici vnějších pohlavních orgánů při návštěvě bazénů a koupališť.

Poslouží vám skvěle i v případě hemoroidů a drobného krvácení konečníku. Pomůže vám i v případě popraskaných koutků úst nebo jej bez váhání použijte na suchou šupinatou či svědivou pokožku.

INTIMISS vám může posloužit skvěle i jako lipidový lubrikant, ale POZOR obsahuje také éterické oleje, které rozpouští latex, z něhož jsou vyrobeny kondomy.

Je možné ho také použít při zimních procházkách, kdy jej můžete v jemné vrstvě natřít na obličej proti chladu, větru a nepřízni počasí. Ovšem pokud nesáhnete po speciálních krémech do mrazu, o kterých jsem psala zde.

A na závěr připomínám ještě článek Ekologicky uklizený byt provoněný pomerančem, protože v čistém a voňavém prostředí se bude dařit a fungovat vždy lépe.


Kosmetika Karel Hádek