Tipy na dárky od Lucie Ernestové

Znáte výrobky výtvarnice Lucie Ernestové? Její výrobky doslova pohladí duši - jsou krásné a vyrobené s láskou ...

Nejdříve začala s výrobou dětských her, protože hra, kterou připravila jako dárek pro své syny se stala bleskově oblíbenou i mezi kamarády jejích synů. O jejích úžasných hrách jsem již psala podrobněji v článku Knížkohry Lucie Ernestové.

Těm dětem, které rády vymalovávají, připravila Lucie Ernestová Inspirační vymalovánky Cesta k sobě a Inspirační vymalovánky II Cesta životem. Tyto vymalovánky jsou inspirované překrásnými inspiračními kartami Cesta k sobě a pokračování úspěšného souboru karet Cesta životem. Tyto karty vycházejí ze známých moudrostí, často řečených či psaných, ale také často opomíjených. Pomocí těchto nádherných karet můžete pochopit, že vaše vztahy k lidem, věcem a hodnotám jsou základními principy určujícími vaše štěstí. Vyberte si náhodně 1 kartičku a pak si o ní s dětmi povídejte nebo sami o ní popřemýšlejte. Díky těmto kartám můžete vy i vaše děti růst zevnitř - vždyť moudrost i sílu máme každý v sobě, jen je třeba ji rozvíjet. Možná tak najdeme sílu vystoupit z vlastních vzorců chování, které nám brání ve štěstí.

Tato autorka vás možná také okouzlí dalšími dárkovými předměty - např. taškou. Krásná a přitom pevná i objemná taška přes rameno nebo i do ruky s autorským obrázkem s líbivým motivem na přední kapse tašky se bude hodit na nákupy nebo poslouží i jako krásný dárek. Popruhy tašky jsou z pevného materiálu a jsou našity po celé výšce tašky až k vyztuženému dnu. Tašku lze u horního lemu uzavřít magnetickým zapínáním. Autorka tvrdí, že taška unese tolik, co sami unesete. A vybírat můžete např. mezi taškami: Taška Udělám si hezký den, Taška Duhová kočka, Taška Sluneční kočky, Taška Slon, Taška Proměnlivost, Taška Teď a tady a další.

Radost můžete někomu blízkému udělat i luxusním kosmetickým zrcátkem s autorským obrázkem. Zrcátko je otvírací a uvnitř je jedno běžné a jedno zvětšovací zrcátko. Je krásně dárkově baleno do organzového sáčku.

Daším tipem na dárek může být peněženka, klíčenka či další drobnosti, které budeme postupně přidávat do nabídky. Nabídku rády rozšíříme na základě vašeho projeveného zájmu.


Tipy na dárky od Lucie Ernestové