Znáte léčebnou metodu Su Jok?

Tato metoda byla rozpracována jihokorejským vědcem, profesorem Park Jae Woo. Hlavní předností této metody je ...

  • vysoká efektivita
  • absolutní bezpečnost a snadnost použití
  • dostupnost

Pomocí metody lze léčit libovolnou část těla, jakýkoliv orgán. Je to léčebná metoda spočívající v působení na akupresurní body rukou a chodidel. Na rukou a chodidlech se totiž nacházejí body v přesně určeném pořadí, přičemž ve zmenšené podobě odrážejí anatomickou stavbu našeho organismu. Proto jejich cílená stimulace má léčebné účinky.

Dnes si představíme masážní prstýnek a masážní náramek Su Jok.

Masáží prstů elastickým prstýnkem Su Jok můžete jednoduše stimulovat akumpresurní body prstů, bez přesné diagnostiky patologických bodů.
Masážním prstýnkem budete stimulovat nejen tyto akumpresurní body, ale podpoříte také lepší prokrvení a hybnost kloubů.

Prstýnek navlékněte na prst a opakovaně po něm rolujte - přejíždějte nahoru i dolů až do vyvolání pocitu tepla a mírného zčervenání kůže na masírovaném prstě. Masírujte vždy všech 10 prstů.
Pravidelnou každodenní masáží si můžete zlepšit proudění lymfy, pomůžete oteklým prstům a případně si můžete ulevit od bolestí kloubů či necitlivosti prstů.
Masáž prstýnkem můžete provádět i na prstech nohou.

No a masážním náramkem Su Jok pak masírujte zápěstí obou rukou - může Vám pomoci ulevit třeba v případě syndromu karpálního tunelu tím, že zlepšíte oběh krve zápěstím.

Masírování je nenáročné a lze je provádět i u sledování oblíbeného televizního pořadu. Chce to jen chuť a odhodlání.

A prstýnek ani náramek nepůjčujte vzhledem k tomu, že všechny předměty přejímají energii, a alespoň 1x do týdne očistěte prstýnek či náramek pod tekoucí vodou.


Masážní prstýnek a náramek Su Jok