Parfémové oleje osvědčené značky Deoguard

Jemné a originální olejové parfémy zajímavých vůní a navíc s maximálně sníženým či nulovým obsahem alergenů ve směsi exkluzivních přírodních olejů nejvyšší kvality si rychle oblíbíte ...

Tato olejová směs sestává ze za studena lisovaného oleje jojobového, meruňkového, cococaprylatu a capryliccaprictriglicidu (* oleje jsou získávány z kokosového oleje a certifikovány pro použití v přírodní kosmetice).

Výrobce se při sestavování receptur zaměřil na minimalizaci obsahu alergenů a jiných nezdravých látek. Proto pro tyto receptury používá například:

  • přírodní bergamotovou silici, ze které jsou odstraněny furocoumariny - fototoxické látky, které v kombinaci se sluncem způsobují závažné kožní problémy,
  • jojobový olej s vysokým obsahem blahodárných vysokomolekulárních esterů, svým složením je podobný sebu, oleji produkovaném lidskou pokožkou, je vhodný pro všechny typy pleti a má vynikající hydratační schopnosti.
  • Cococaprylát - vysoce stabilní tzv. suchý olej extrahovaný z čistého kokosového oleje, neucpává póry a po aplikaci je pokožka sametově jemná, stejně jako olej z meruňkových jadérek, jenž je využíván po staletí a obsahuje vysoké procento vitamínu K a E, velmi dobře se vstřebává a nezanechává pokožku mastnou.

Aplikace parfémového oleje pomocí roll-on kuličky na pulzní body na těle bude pro vás velice pohodlná a navíc šetrná v porovnání s klasickým parfémem ve spreji. Nezatíží tak váš organizismus vysokou mírou potenciálně nezdravých látek. Vždyť jedním tahem kuličkou nanesete přibližně 40x méně směsi než jedním stlačením spreje parfému. a dalších látek, které pleť vysušují.

Nezanedbatelnou výhodou bude pro vás určitě i malé balení, které je velice praktické, protože zabere v kabelce jen minimální místo a je navíc velice lehoučké. Výrobce uvádí, že balení vydrží při běžném denním používání až 6 měsíců. Množstvím naneseného parfémového oleje lehce můžete regulovat intenzitu vůně, která bude pro vás tak akorát. Výběrem vůně podtrhnete svou osobnost i charisma. A vybírat můžete zatím ze šesti vůní:

Pod značkou Deoguard najdete také deospreje, o kterých jsem psala zde i tuhé deodoranty, např. velmi oblíbený tuhý deodorant Berganot a limetka.


Parfémové oleje značky Deoguard