Zdravé krásné zuby i dásně

Účinky byliny kramérie trojmužné neboli ratanhy dobře znají peruánské ženy a ty, které tuto rostlinu často žvýkají, i ve vysokém věku mají všechny zuby ...

Seznamte se proto s Ratanhovou zubní pastou obsahující výtažek z ratanhy, pokud ji neznáte, i vy. Tato téměř nepěnivá a mimořádně šetrně a velmi účinně čistící zubní pasta napomáhá předcházet paradentoze a krvácení dásní. Opečovává a ozdravuje celou dutinu ústní, pomáhá účinně snižovat bakterie vznikající v plaku a předchází tím zánětům. Hojí sliznice a předchází jejich poraněním a díky těmto svým svým hojivým účinkům eliminuje afty v dutině ústní a urychluje jejich hojení.

Vzhledem k obsažené minerální složce z přírodní plavené křídy účinně odstraňuje nečistoty jak v oblasti zubů, mezizubních prostor, tak i v celé dutině ústní a navíc přispívá k bělení zubů tím, že odstraňuje ze zubů dlouhodobě usazené nečistoty.

Pasta má příjemnou chuť, je hutnější konzistence, jemně vínové barvy. Po vyčistění zanechává příjemný svěží pocit v ústech.

Je vhodná i pro velmi citlivou ústní sliznici, neobsahuje fluor, je 100% přírodní bez syntetických konzervantů, barviv, parfemací a neobsahuje ani látky na bázi minerálních olejů.

Přípravek je nositelem certifikátu NATRUE.

A z čeho se Ratanhia zubní pasta skládá? Z čistě přírodních látek: voda, uhličitan vápenatý, glycerin, přírodní hlinka, alkohol, výtažek z kořene ratanhy, myrhy, xantan (přírodní látka s bobtnavými účinky), olej z máty peprné a kadeřavé, fenyklový olej, limonen*, amoniová sůl kyseliny glycyrrhizinové (*součást přírodních éterických olejů).

Pastu používejte tak, že ji nanesete na suchý zubní kartáček a alespoň 2 minuty čistíte zuby i celou ústní dutinu, poté vypláchněte vlažnou vodu a nepolykejte.


Zubní pasta ratanh