Čerstvé novinky u značky Khadi

Víte, že oblíbené 100% rostlinné barvy na vlasy značky Khadi mají už 16 barevných odstínů? A to nepočítám bezbarvou Khadi Sennu/Casia, která vlasy zesvětluje a regeneruje...

Nedávno jsem psala o 4 nových odstínech Khadi barev a už je k mání další nová barvička. Tím nejnovějším odstínem je krásná měděná. Tato nová přírodní barva na vlasy je takovým mostem mezi blond a barvou červenou.

Výsledný barevný odstín záleží na výchozí barvě vašich vlasů - po nabarvení získáte barvu vlasů v rozmezí živé, zářivě měděné zlaté až po ohnivou měděně červenou. Musí se to odzkoušet a nebát se experimentovat.

Moc se mi líbí, jak moje zákaznice experimentují s barvičkami této značky. Nejen že je navzájem míchají, ale přidávají i další ingredience (červené víno, černý čaj atd.). Jedna zákaznice přišla se zajímavým odstínem barvy svých vlasů a říkala, že do čisté červené henny přidává skořici. Její výchozí vlasy byly původně středně až tmavě hnědé, nově nabarvené měly zajímavý tmavý červenoskořicový nádech.

Bonusem barev Khadi je bezesporu to, že obsažené byliny vlasy vyživují, posilují a dodávají jim nádherný lesk. Vlasy jsou po barvení živější, pevnější a nabývají na objemu.

Barvy na vlasy Khadi mají certifikaci BDIH - Kontrolovaná přírodní kosmetika - jsou bez zvýrazňovačů barev, jako je PPD, kovových solí a konzervantů.

Těmito barvami můžete barvit i vlasy, které byly do té doby barveny chemicky.

Další žhavou novinkou značky Khadi je šampón Shikakai.

Tento šampón je vhodný pro všechny typy vlasů a může se používat i pro každodenní mytí. Receptura tohoto šampónu vychází ze starých ájurvédských tradicí a dodá vašim vlasům výraznou hydrataci, hebkost a zářivý lesk.

Pokud jste dosud nevyzkoušeli přírodní šampóny a chystáte se na ně přejít, doporučuji sáhnout právě po této novince. Je to ideální volba vzhledem k jeho výrazné pěnivosti a decentní vůni. Jeho vůně je jemně citrusová. Vlasy myje důkladně a velmi citlivě vzhledem obsaženým přírodním tenzidům a bylinnému složení.

Obsažená shikakai chrání a vyživuje vlasy, aloe vera vyživuje suchou vlasovou pokožku a dodává vlasům hydrataci a bhringaraj s centellou dopřává vlasům regeneraci a harmonizuje vlasovou pokožku.

Výrobek se také pyšní certifikací BDIH - Kontrolovaná přírodní kosmetika, která poskytuje zároveň garanci a jistotu, že jejich složení je bez obsahu škodlivých syntetických látek.


Khadi měděná barva a šampon shikakai