Ochutnejte vynikající višnový sirup bez konzervantů

Tento VIŠŇOVÝ SIRUP od Grešíka s minimálně 50 % podílem višňové šťávy je zcela bez konzervantů. Mimo šťávy z višní obsahuje pouze cukr a koncentrát z citrónů. Je vyrobený z tmavých višní a jeho lahodná chuť doslova zaskočí ...

Já vím, řeknete, je tam cukr, ale přesto si troufám tvrdit, že na trhu je málo podobných kvalitních výrobků jako je tento. Sirup je určen k přípravě studených i teplých nápojů s ředěním 1:10.

Je to mnohem lepší varianta než přeslazené nápoje s konzervanty a často i s umělými sladidly, dokonce i s aspartamem ! (E951) nebo také varianty sirupů obsahující glukózo-fruktózový sirup, které jsou běžně dostup na pultech obchodů. O škodlivosti aspartamu a glukozo-fruktozovém sirupu se velmi diskutuje a podotýkám, že já osobně se těmto složkám v potravinách vyhýbám, kde jen to lze.

A navíc višně jako ovoce velmi vyhledávám, ale bohužel je jich na pultech v nabídce poskrovnu. Velmi si jich cením pro jejich úžasnou chuť, značný obsah draslíku a vápníku i obsah vitamínu A, B, C a E.

Od stejného výrobce máme v nabídce i:

  • ŠÍPKOVÝ NEKTAR s podílem ovocné složby nejméně 40 % (se složením voda, šípky, cukr, bez jakýchkoliv konzervantů)
  • RAKYTNÍKOVÝ NEKTAR s podílem ovocné složky 25 % (se složením voda, rakytník, cukr, opět bez konzervantů)
  • BEZOVÝ SIRUP s podílem květů 20% (se složením cukr, vodný výluh z čerstvých květů černého bezu, koncentrát z citrónů, regulátor kyselosti: kyselina citronová).

 

Věřím, že Vám bude chutnat. :-)

Višňový sirup od Gřešíka