Obří ovesné tyčinky Giant Bar

Chystáte se na cesty? Vezměte s sebou delikátní tyčinky Giant Bar z ovesných vloček s oříšky nebo s ovocem. Tyto tyčinky jsou vydatnou svačinkou, která nejen zasytí, ale i skvěle chutná. Ovesné vločky, které jsou jejich základem, jsou velmi bohaté na vlákninu ...

Oblíbené tyčinky Giant Bar jsou vyrobené za použití pouze vysoce kvalitních přírodních ingrediencí, bez umělých přísad a konzervačních látek podle tradiční receptury v pekárně Ma Baker ve Velké Británii. Při výrobě se dbá na nejvyšší kvalitu celého procesu. Jsou vhodné jak pro vegany tak pro vegetariány.

Tyčinky jsou super na túry. Sama si je ráda beru s sebou do Tater, kam jezdím téměř každý rok. Dcera s přítelem si je samozřejmě nezapomněli vzít letos s sebou na Rozsutec, který vidíte na přiložené fotografii. A bezvadné jsou, i když Vás honí mlsná a hledáte něco dobrého na zub.

A která z těch tyčinek je nejoblíbenější? Podle mých zkušeností jednoznačně vede tyčinka pekanová. Ale i ty ostatní jsou skvělé. Máte možnost ochutnat některý z mnoha dalších druhů: mandlová, pistáciová, s vlašským ořechem, lískovým ořechem, kokosová, banánová, borůvková, brusinková, višňová, meruňková, mangová, malinová, jahodová, z granátového jablka, nebo např. poslední novinku tyčinku kávovou.

Věřím, že si je oblíbíte. :-)

Obří ovesné tyčinky Giant Bar